VERPAKKING

De Abraham Sluis verpakking is ontworpen om de sfeer van weleer weer te geven om zo de bewuste assortimentssamenstelling (veel oude, smaakvolle groentegewassen) kracht bij te zetten. Insteek van het Abraham Sluis zaden assortiment is niet een "high-tech product" neer te zetten, maar opnieuw aandacht te vragen voor variëteiten die zeker de moeite waard zijn om te kweken door de hobbytuinder. Er zijn tal van oude rassen die in de moestuin beter tot hun recht komen dan moderne hybriden. Bij onze tomaten is dat zeker het proberen waard!

Het is een karakteristieke Abraham Sluis verpakking in warme kleuren die in de houten display goed tot zijn recht komt.

Op de achterzijde van de Abraham Sluis zaadverpakking zijn naast de gebruikelijke teeltinformatie ook gegevens te vinden van bijzondere eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Tevens zijn op de website van Abraham Sluis beschrijvingen van alle soorten te vinden waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken welke variëteiten een plekje in uw moestuin krijgen.

De verpakkingen zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal met aan de binnenzijde een dunne laag folie om de zaden een optimale bescherming te bieden en de kiemkracht zo lang mogelijk te behouden om zo uiteindelijk in uw moestuin tot de gewenste resultaten te komen.

In de tuincentra wordt de Abraham Sluis serie in opvallende display met mooie kopkaart gepresenteerd. Display en topkaart zijn vervaardigd van natuurlijke materialen passend bij de verpakking en boodschap van deze serie.


Abraham Sluis is een geregistreerde handelsmerk van Garden Seeds B.V. - Enkhuizen

Copyright Garden Seeds B.V. 2008